« terug naar vorige pagina

Aanvraag beveiligde email

De privacywetgeving schrijft voor dat vanuit de huisartspraktijk veilig gemaild moet worden.
Onbeveiligde e-mail kan onderschept en gelezen worden. Een belangrijke reden om veilig te mailen is dat de verbinding via internet niet beveiligd is.
 
Als u een medische vraag heeft of een foto van uw aandoening naar ons wilt sturen, adviseren wij u om dit te doen via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. U heeft dan eveneens inzage in uw medisch dossier en medicatie, en kunt ook buiten kantoortijden uw vraag stellen.
 
Als u dat liever niet wilt, kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan een beveiligde email, waarop u kunt antwoorden (en eventueel een bijlage kunt meesturen).
 
 

Ik wil graag een beveiligde email ontvangen

  • We gebruiken onderstaande gegevens alleen om uw een beveiligde mail te versturen. Wij adviseren echter om MijnGezondheid.net te gebruiken.


    Ik ben ingeschreven bij Huisartsenpraktijk Noord. Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van uw vraag.
    Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
    Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie ons privacystatement
    .