« terug naar vorige pagina

Waar, hoe en wat?

U vindt onze praktijk in het gezondheidscentrum bij Apotheek Quirijnstok en Thebe, nabij het Wagnerplein. Onze huisartsenzorg is gericht aan de bewoners van Tilburg Noord en houdt rekening met de speciale kenmerken van deze wijk.

In de praktijk zijn vrijwel altijd 2 huisartsen aanwezig. De praktijk is altijd open (maandag- vrijdag) van 8 tot 17 uur en ook in vakantieperiodes is er altijd minimaal 1 arts aanwezig.

Naast de normale consulten en visites worden er veel ingreepjes gedaan zoals moedervlekken verwijderen en andere kleine chirurgische ingrepen, spiraaltjes plaatsen etc. Er is een ECG-apparaat aanwezig. De praktijk heeft de beschikking over een aparte behandel-/ spoedkamer.

De praktijkondersteuners begeleiden voornamelijk mensen met chronische aandoeningen: Diabetes Mellitus, hart- en vaatziekten, COPD. Tevens bezoeken zij veel ouderen en chronisch zieken. Ook bieden zij begeleiding bij het stoppen met roken.

Bij de assistenten kunt u terecht voor het maken van afspraken, oren uitspuiten, uitstrijkjes (voor het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker), aanstippen wratten. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor u in de praktijk, voor al uw vragen.