« terug naar vorige pagina

Samenwerking

We werken in Tilburg-Noord als huisartsenpraktijken met elkaar samen. Hierdoor leren we van elkaar én kunnen we als groep huisartsen ook makkelijk afspraken maken met zorg- en welzijnsorganisaties in de wijk. We merken dat hierdoor de lijntjes korter zijn geworden en we elkaar beter weten te vinden. We zijn ervan overtuigd dat hierdoor de kwaliteit van de zorg voor u verbetert.

 

Elke laatste donderdag van de maand is er in onze praktijk een Sociaal spreekuur van ContourdeTwern. Op dit spreekuur kunt u terecht voor vragen of problemen, die niet medisch van aard zijn. U kunt hierbij denken aan allerlei zaken of zorgen in uw dagelijks leven waarbij u hulp nodig heeft. Een medewerker of vrijwilliger van ContourdeTwern luistert naar uw verhaal, en helpt u op weg naar verdere hulp, als dat nodig is.

Een afspraak voor het Sociaal spreekuur is gratis. U kunt hiervoor bellen met onze praktijk: telefoonnummer 4552711.

Elke laatste woensdag van de maand is er ook Sociaal spreekuur bij:  Huisartsenpraktijk De Compositie (Schubertstraat 796 B, bij Zorgcentrum De Heikant). Telefoonnummer:  4562922.

Alle mensen uit Tilburg Noord kunnen een afspraak maken voor het Sociaal spreekuur. U hoeft geen patiënt te zijn bij Huisartsenpraktijk Noord of Huisartsenpraktijk De Compositie.